Mijn lezing op de IMME: feedback gezocht

Mijn lezing op de IMME van januari is (eindelijk) online gekomen en het is de eerste keer dat ik een lezing van mezelf in zijn geheel kon terugzien.  Ik moet zeggen dat ik, met enige afstand van de dag zelf, nogal wat heb aan te merken op mijn eigen presentatie.  Ik probeerde téveel te vertellen, herhaalde niet genoeg waardoor het voor het publiek denk ik moeilijk was de lijn vast te houden, en perste teveel uiteenlopende onderwerpen in mijn conclusie.  Heel erg fijn dat ik dit filmpje terug kon zien, zodat ik er van kan leren voor de volgende keer.  En nog fijner zou het zijn als ik van jullie aanvullende feedback zou mogen krijgen.

Als je 20 minuten van je leven over hebt (en het blijft best wel een interessant verhaal hoop ik, zij het misschien wat warrig) en zin hebt om me te helpen mijn verhaal volgende keer beter te doen dan hoor ik heel graag van je in de comments.  Alvast bedankt!

ONE FEEDBACK

 1. Marc says:

  Leuk gedaan, gelukkig kon ik het nog bijhouden.
  Het onderwerp is echt heel interessant. Het is inderdaad wat je zegt. Een paar herhaal punten zouden wel goed zijn. In het begin geef je heel duidelijk weer met het filmpje van de 60′s wat het verschil is tussen toen en nu. Dat verklaarde een hoop. Als je dat soort moment nog een keer inlast na een stuk verhaal of als afsluiting, dan is het denk ik duidelijker.

  Het gebruik van het beeldmateriaal van de spreker was opzicht een goed idee. De kern van zijn verhaal komt er niet goed uit de verf terwijl hij een goed punt heeft.
  Dus misschien ander beeld materiaal van hem dat iets duidelijker is.

  Je conclusie was helder, aangezien je daar voor marketing/communicatie mensen stond, was een extra Sheet met een helder plaatje handig geweest om het over te brengen.(vanwege de visueel ingestelde mensen)

  Presentatie techniek: je gebruikt vaak “uhh” dat is iets kleins. Zonder dat loopt het verhaal soepeler.

  Al met al is het een goed verhaal. Jammer dat ik er niet bij was.

  grtjs
  Marc

LEAVE A COMMENT